Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Taika ja Nuoli enää kotona

Lisätty 08.02.2016

Reilu viikko sitten Altto-poikakin meidät ja muutti omaan kotiin. Nyt on talossa enää Taika ja Nuoli. Onneksi olemme kuulleet kaikkien pentujen kuulumisia lähdön jälkeenkin, tosi mukavaa on aina saada postia!

Pentujen syntymästä tulee tänään tasan 11 viikkoa, joten ohjelmassa oli madotus ja ensi viikolla pennut saavat jo ensimmäiset rokotukset.

Pentujen lähdön myötä Taika on selvästi heittänyt vapaalle kasvatusurakasta ja peuhaa Nuolen kanssa kuin kakara. Samalla se kuitenkin kasvattaa Nuolta koiran tavoille. Meno yltyy välillä aika hurjaksi, mutta hauskaa koirilla tuntuu olevan yhdessä. Viikonloppuna kävimme mökillä ja Nuoli pääsi automatkailun lisäksi ensimmäistä kertaa lossille ja tutustumaan mökkiympäristöön. Matka sujui hyvin ja innokkaasti Nuoli tutustui mökin pihapiiriin. Sen paras saalis oli pihasta löytynyt kuollut teeri, joka kuitenkin saatiin siepattua Nuolen suusta ennen sen joutuista mahaan. Vähän kovillehan saaliista luopuminen otti, mutta hyvittelimme asiaa sitten muilla herkuilla.

Pikku hiljaa olemme alkaneet opetella Nuolen kanssa perusasioita kuten luoksetuloa ja istumista ennen ruokakupille hyökkäämistä sekä remmissä kulkemista. Inokas se on oppimaan - ainakin kun palkka on lähellä. Taikakin on alkanut kaivata toko-harjoittelua ja tuntuu nauttivan kun välillä pääsee ihan yksinään treenailemaan. 

Taika ja Nuoli peuhaamassaTaika ja Nuoli peuhaamassa

 

Nuolen ensimmäinen lossimatkaNuolen ensimmäinen lossimatka