Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Pentutarkastus käyty

Lisätty 09.01.2016

Eilen pennut pääsivät autoilemaan koko kööri, kun kävimme pentutarkastuksessa Animagilla. Reissu meni tosi hyvin paukkupakkasesta huolimatta. Pennut matkustivat metallihäkissä autossa ja lekurille veimme kangashäkit matkaan, niin eivät kaikki säntäilleet siellä ympäriinsä. Penut käyttäytyivät varsin kiltisti, rauhallisempia olivat kuin kotona. Hyvin meni siis reissu kaikin puolin,

Pennut todettiin terveiksi. Mitään huolestuttavaa ei havaittu. Kaikilla uroksilla tuntui kivekset, mutta kahdella ne olivat vielä nivelkanavassa tulossa. Yhdellä oli etukulmurissa kaksipäinen kruunu, joka ei vaadi kuitenkaan toimenpiteitä.  Lääkärin kommentti oli, että tasalaatuinen pentue. 

Seuraavinakin päivinä riittää touhua. Nyt pääsemme onneksi taas ulkoilemaan, kun pahimmat paukkupakkaset väistyivät. Maanantaina meillä on vuorossa pentutestaus, jossa syynätään pentujen suhtautumista erilaisiin asioihin. 

Nopeasti on aika mennyt, maanantaina pennut ovat jo 7 viikkoa ja ensimmäiset lähtevät jo ensi viikonloppuna omaan kotiin. Yksi urospentu on peruutuksen vuoksi vapaana, muille on jo koti sovittuna. Ota yhteyttä, jos kiinnostaa!

Alla muutama otos eläinlääkärikäynniltä:

Matkalla pentutarkastukseenMatkalla pentutarkastukseen

Odottamassa vuoroaOdottamassa vuoroa

 

Taikaviitta vuorossaTaikaviitta vuorossa