Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Pennut kolme kuukautta

Lisätty 23.02.2016

Onnea Helkavuoren pennuille, jotka saavuttavat tänään kunnioitettavan kolmen kuukauden iän :-) Ekat rokotukset on takana ja kaikki on kuulunut olleen hyvin eläinlääkärillä käydessä. Osa porukasta on alkanut jo vaihtaa hampaitaan. Sitä meilläkin odotellaan lähiaikoina. Kovasti on maistunut tuolin kulma Nuolelle, joten muistot jää tästäkin pentuajasta perheen huonekaluihin. Aika vähin menetyksin olemme kuitenkin selvinneet.

Nuoli aloitti jo eskarin Taitavilla Tassuilla pari viikkoa sitten ja siellä on ollut mukavaa, kun olemme päässeet tutustumaan monen näköisiin ja kokoisiin koiriin. Jyväskylän lansupentujen porukalla pidimme viime sunnuntaina pentutreffit Vesangassa. Mukana oli kaikki Jyvässeudun pennut meidän ja Todellakin kennelin pentueesta eli Nuoli, Bauno, Ava, Tahvo ja Manta. Pennuilla oli hauskaa, kun pääsivät porukalla peuhaamaan sydämensä kyllyydestä. 

PentutreffitPentutreffit

Penturiemua, Nuoli etualallaPenturiemua, Nuoli etualalla

Bauno keräsi turkkiin porukan komeimmat lumipaakutBauno keräsi turkkiin porukan komeimmat lumipaakut

 

Illalla kävimme vielä Taikan kanssa rally-TOKO treeneissä lansu-nöffiporukassa, joten molemmat koirat pääsivät viikonloppuna touhuamaan. Taika on onnellinen, kun pääsi 'aikuisten' kouluun ja teki innolla töitä. Muutenkin sen motivaatio on ollut nyt tosi korkealla, kun se vaan pääsee johonkin minun kanssa ilman pentua. Olemmekin tehneet lyhyitä TOKO- treenejä viime aikoina. Mukavaa on ollut, mutta kokeisiin ei kyllä ole asiaa vähään aikaan. Ehkä seuraava kisa onkin Rally-TOKOa, aika näyttää.

Taika RT-treeneissäTaika RT-treeneissä