Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Nuoli ultrattu tiineeksi

Lisätty 17.08.2020

Nuoli kävi tänään tiineysultrassa ja saimme todella iloisia uutisia: Nuoli on tukevasti tiineenä. Tarkkaa pentujen määrää ei ultran perusteella voi sanoa, mutta aikamoinen vilske masussa oli ja ell epäili, etteivät kaikkia pentuja saatu edes näkyviin. Nyt vain toivomme että loppuraskaus menee ilman ongelmia ja saamme lansupentujen lauman syyskuun lopulla! 

Minulla oli aavistus, että Nuoli olisi tiineenä, mutta ihan varma ei voi koskaan olla. Ruokahalu on Nuolella kasvanut ja sillä tuntuu olevan koko ajan nälkä. Nyt alammekin  pikku hiljaa lisäämään sen ruoan määrää. 

Viikonloppuna olimme vielä kotihallissa rally-tokokisoissa molempien koirien kanssa. Nuoli ei ollut oikein innokas oma itsensä ja raati olikin sillä kannalla, että varmaan pentuja on tulossa.  Ja näinhän sitten olikin eli jähmeyteen radalla olikin hyvä syy. Ihan kivasti Nuoli kuitenkin radan teki minun kanssa. Virheitä tuli kuitenkin sen verran, että jäimme yhden pisteen päähän hyväksytystä tuloksesta. Taika oli sen sijaan aivan hurmaavan hyvällä asenteella radalla ja saavutti 83 pistettä. Onpa ihanaa omistaa tuollainen 9-vuotias koira. Jos en olisi itse ollut huolimaton niin olisimme saaneet vielä korkeammat pisteet. Mahdottoman hyvä mieli jäi kuitenkin meidän yhteistyöstä.

Nyt jätämme koirien harrastukset tauolle ja keskitymme pentueen odottamiseen. Harrastamaan ehtii sitten taas ensi vuonna.