Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Alkuvuoden kuulumisia

Lisätty 07.02.2017

Pimeä tammikuu meni vauhdilla ohi. Nyt on päivä  jo ilahduttavasti pidentynyt ja pääsee joskus jo lenkkeilemään koirien kanssa valoisankin aikaan. Lenkkejä lukuunottamatta koira-aktiviteetit on viime viikkoina suoritettu lähinnä sisätiloissa.  Kovin on viime vuosina koiraharrastusympäristö muuttunut ja ihmiset siirtyneet pihalta halleihin. Viime viikkojen treeneissä on ollut kyllä kaikenlaista kivaa.

Nuolen kanssa olemme tutustuneet aivan uuteen lajiin, noseen eli nenätyöskentelyyn. Ainakin näin aluksi Nuoli on superinnokas lajin harrastaja, koska palkat ovat olleet ruhtinaallisia ja juustoa on syöty runsaasti! Laji vaikuttaa tosi mukavalta ja myös koukuttavalta, mutta katsotaan, mihin kaikkeen aika riittää. 

Molempien koirien kanssa olemme ehtineet tokoilemaankin. Nuolen kanssa seuraaminen on edelleen se tärkein juttu ja jakkaratreenillä olemme harjoitelleet käännöksiä. Taikan kanssa meillä oli viime viikolla varsin hauskat häiriötreenit. Jalkapalloileva lapsi ja leikkivä koirakaveri vinkulelun kanssa meinasi olla liikaa... 

Kolmisen viikkoa sitten kävimme Taikan kanssa Rally-toko kisassa ja saimme haluamamme eli RTK2:n. Rata meni hienosti ja saimme 97/100 p. joten tyytyväisiä olemme! Samana viikonloppuna kävimme myös Krista Karhun RT-koulutuksessa ja sieltä tuli hyviä oppeja jo tulevaisuutta varten. Oli tosi mukavaa vaihtaa luokkaa, koska nyt on paljon uusia asioita edessä, joista työläin on varmasti oikealla puolen seuraaminen ja erilainen käännökset. Eli nyt emme ihan heti RT-kisakentille säntää, mutta harjoituksiin kyllä :-)

Tammikuussa sain mainioita uutisia myös Pohjois-Karjalan suunnalta, kun Maisa-kasvattimme oli käynyt näyttelyssä pyörähtämässä ja oli  SERT ROP! Se olikin Helkavuoren kennelin ensimmäinen serti. Onnea kaunis Maisa ja kotiväki!