Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Aika rientää, kevättä kohti!

Lisätty 05.04.2016

Blogin päivitys on jäänyt harmittavan vähälle, Facebookin kautta on tullut enemmän jaettua kuulumisia. Paljon on tapahtunut helmikuun jälkeen ja voisi sanoa, että olemme palanneet normaaliin päiväjärjestykseen, jossa illat täyttyvät monenlaista koiraharrastuksista.

Taika-pentue on jo reilut neljä kuukautta ja melkoisia koipeliineja pennut ovat tätä nykyä. Kuvia ja kuulumisia on tullut mukavasti  ja viime viikolla minulla oli myös ilo tavata sekä Pomo että Selma uusissa kodeissaan ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun ne muuttivat meiltä. Ihanaa oli pentuja tavata ja märkiä pusuja molemmat jakelivat auliisti.

Nuoli ja PomoNuoli ja Pomo

 

Taika-äiti ja lapset Pomo ja NuoliTaika-äiti ja lapset Pomo ja Nuoli

 

Selmaa katsomassaSelmaa katsomassa

Omalla porukalla käväisimme Lapissa lomalla ja totesimme, että kyllä Nuolesta hyvä kaveri matkoille tulee. Pitkäkin aika autosa sujuu mainiosti ja se oppi heti arvostamaan makkaran paistoa laavulla. Hiihtoa emme vielä kokeilleet yhdessä, ehkä sitten ensi talvena.

Harrastuspuolella kävimme Nuolen kanssa muutaman kerran eskarin Taitavilla Tassuilla heti ekojen rokotusten jälkeen ja nyt jatkoimme Haukkuvaaran pohjatyökurssille. Innokas ja oppivainen Nuoli on, tosin ihan alussahan tässä ollaan opintiellä. On kuitenkin tosi tärkeää, että välillä pääsen Nuolen kanssa keskittymään treenaamiseen ihan kahdestaan, ilman että Taika on mukana. Muun ajanhan Taika ja Nuoli melkein viettävätkin yhdessä.

Nuoli pääsi eskarissa tutustumaan agility-esteisiinkinNuoli pääsi eskarissa tutustumaan agility-esteisiinkin

Toisaalta Taikankin kanssa on ollut nyt tosi mukavaa touhuta, kun se on pentueen jälkeen taas oma (hyper-)energinen itsensä. Taikan kanssa on nyt tokoiltu lähinnä kotona ja lisäksi treenailtu rally-tokoa eri porukoissa. Rally-tokon saralla kävimme avaamassa kisaurankin vähän ex-tempore, kun Jyväskylässä sattui olemaan kokeet. Yllätykseksi tuomisina saimme täydet 100 pistettä! Vähän tuuriakin toki oli, ettei yhtään virhettä tehty, mutta kyllä Taika oli myös hyvässä vireessä ja ohjaaja jotenkin onnistui välttämään omat virheet. Ehdottomasti tätä lajiakin jatketaan, se on mukavaa yhdessä tekemistä koiran kanssa.

Tällä viikolla olisi tarkoitus vielä kokeilla hakua ja kohtahan vepe-kausi jo alkaakin, joten tuskin meille vapaa-ajan ongelmia tulee jatkossakaan. Iloista kevättä kaikille!